Een dag vergaderen op een Castles to Meet landgoed kost € 65,00 exclusief BTW per persoon. Per boeking hanteren we een minimum van 10 personen.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen slechts een dagdeel (ochtend of middag) te vergaderen of in een kleiner gezelschap. De minimale besteding voor het vergaderarrangement blijft € 650,00 exclusief BTW per bijeenkomst. Zo blijft het mogelijk om met uw boeking bij te dragen aan het behoud van het Nederlands Cultureel Erfgoed in particulier eigendom en het samen doorgeven ervan aan de toekomstige generaties.

Een vergaderarrangement is inclusief koffie, thee, water (plat en bruis), vruchtensappen en gezonde lunch. De huur voor de vergaderruimte, audio & visual equipment, wifi en de optie voor hybride vergaderen zijn inbegrepen. Een frisse neus en het hoofd leegmaken tijdens een wandeling over het landgoed krijgt u er kosteloos bij.

Uw vergadering uitbreiden met een energie-gevende activiteit, een business game voor nieuwe inzichten en/of afsluitende borrel is absoluut mogelijk. Neem voor deze specifieke wensen contact met ons op en wij denken graag met u mee.