Castles to Meet organiseert allerhande workshops op haar locaties. Stuk voor stuk zijn deze activiteiten geënt op teambuilding en communicatie waardoor ze van groot nut zullen zijn voor uw organisatie. Op deze manier voorziet u uw brainstormsessie, heidag, vergadering of bedrijfsuitje van een origineel ingrediënt. 

Business Game “De Ronde Tafel”:
In nauwe samenwerking met Business Games hebben we een business game ontwikkeld. In dit interactieve spel gebruiken we - geheel in lijn met onze locaties - een koninkrijk als metafoor voor uw organisatie. Het koninkrijk is opgedeeld in meerdere streken en u bent landheer/-vrouw van één van deze streken. Het doel is om met alle streken samen een machtig koninkrijk op te bouwen. Als subdoel moet elke streek afzonderlijk proberen zijn streek tot de allerbeste te maken, met de meeste macht.

Koekbakken:
Op een aantal locaties bevindt zich een heuse koekfabriek. De koekjes worden gebakken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Uiteraard laten zij U graag zien hoe dit proces verloopt en hoe zij samen de dagelijkse productie tot stand brengen.

Dronevliegen
Leer, onder leiding van professionele trainers, om zelf met een drone te vliegen. Tevens de ideale manier om de prachtige locaties ook eens vanuit een ander perspectief te bekijken!

Er is uiteraard nog veel meer mogelijk. Neem vooral contact met ons op, we denken graag mee over een geschikte activiteit voor uw bedrijf.